top of page

Policy Starloppet 2024

Nedan kan du läsa mer om vår policy och regler.

Policy

Vi är glada över att ha dig som deltagare i vår löpartävling. För att säkerställa en positiv och säker upplevelse för alla deltagare, har vi utformat följande policy. Vi ber dig vänligen att noggrant läsa igenom och följa dessa riktlinjer.

1. Registrering och Anmälan:
   - För att delta i Starloppet måste alla deltagare registrera och anmäla sig. Detta sker via anmälningsformuläret fram till och med 3 maj därefter sker efteranmälan på plats på STaR Arena. Fram till 3 maj kan alla barn och ungdomar anmäla sig utan kostnad, därefter gäller efteranmälan på plats. Se priser.
   - Vid anmälan måste korrekt information lämnas, inklusive kontaktuppgifter.

   - Betalning sker via Swish eller Bankgiro, se bekräftelsemail för mer information.

2. Säkerhet:
   - Under loppet är det viktigt att följa anvisningar från arrangörerna och ta hänsyn till andra deltagare samt eventuell trafik eller andra hinder längs banan.
   - Arrangören förbehåller sig rätten att neka deltagande eller avbryta loppet för deltagare som uppvisar oansvarigt beteende eller hotar sin egen eller andras säkerhet.

   - Allt deltagande sker på egen risk.

3. Användning av fotografier och videor:
   - Genom att delta i Starloppet ger du arrangören rätt att använda bilder och videor som tagits under loppet för marknadsförings- och reklamsyften, inklusive publicering på webbplatsen och i sociala medier. medier. 

4. Avbokning och återbetalning:
   - Ingen återbetalning av startavgift sker.
   - I händelse av inställd tävling kommer arrangörerna att göra sitt bästa för att informera deltagarna i förväg och tillhandahålla alternativ.

5. Policy för droger och alkohol:
   - Starloppet är en alkohol- och drogfri händelse. Deltagare förväntas inte delta i tävlingen under påverkan av alkohol eller droger.

6. Etikett och respekt:
   - Respektera andra deltagare, volontärer, personal och allmänheten under hela evenemanget. Uppvisande av osportsligt beteende, inklusive verbalt missbruk eller fysiskt hot, kommer inte att tolereras och kan leda till diskvalificering från tävlingen.

7. Miljömedvetenhet:
   - Vi uppmanar alla deltagare att respektera den naturliga miljön och inte kasta skräp längs banan. Det är viktigt att följa de angivna rutterna samt använda sopkorgar avsedda för skräp.

Genom att delta i Starloppet, godkänner du och samtycker till att följa ovanstående policy. Arrangören förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera denna policy vid behov. För frågor eller förtydliganden, vänligen kontakta oss.

Tack för att du väljer att delta i Starloppet!

/Tävlingsledningen

bottom of page